07 Mart 2017 Salı 14:19
Öğrencilere çevre eğitimi veriliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Kula ve Saruhanlı’da öğrencilere çevre eğitimi verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği eğitim programlarıyla öğrencilerin topluma faydalı vatandaş olmalarına katkı sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım ve personeli Akhisar’da çevre konularında eğitim verdi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının eğitimleri, Kula’da 4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen İlkokulu, Vali Muzaffer Ecemiş İlkokulu, Kenan Evren İlkokulu, Mehmet Hüseyin Tosun İlkokulu ve Saruhanlı’da Cumhuriyet İlkokulu, Neval Yardı İlkokulu, Şehit Mustafa Şenkaya İlkokulu, Yedi Eylül İlkokulunda öğrencilerle buluştu.

Çevre eğitimlerini 17 ilçedeki eğitim ve öğrenim gören miniklere verdiklerini belirten Yıldırım, “Eğitimlerde çevre kirliliği, gürültü kirliliği, geri dönüşüm, çöplerin ayrıştırılması, atık yağlar, atık piller gibi önemli çevre konularında bilgiler anlattık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün minik öğrencilerimize hediyesi olan ve doğada yok olan çevre eğitim setini de verdik. Eğitimlerimiz devam edecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.