14 Mart 2017 Salı 11:33
Öğrencilerden çevre duyarlılığı

Manisa’nın Kula ilçesindeki 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlköğretim Kurumları Ana Sınıfı öğrencileri Kulalı esnaflara çöp poşeti dağıtarak çevreye duyarlılıklarını ortaya koydu.

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ana sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Keriman Çetin Yiğen ve Emel Okumuş ile birlikte esnaf ve vatandaşlara çöp poşeti dağıtarak, temizliğe ve çevre bilincine dikkat çekti. Öğrenciler Yunus Emre ve Tabduk Emre Caddesinde bulunan esnaflara çöp poşeti vererek, çöplerini poşete atmalarını söyledi.

Öğrencilerin bu örnek davranışına çöp poşeti dağıttıkları esnaflar da eşlik etti. Kulalı hayırsever Eczacı Selim Palanduz, değerler eğitimi projesi kapsamındaki bu örnek davranışlarından dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederek, “Çocuklarımızı temizlik alışkanlığına teşvik eden öğretmenlerimizi tebrik eder, öğrencilerimizin bu temizlik alışkanlığının geleceklerinde de devam etmesini temenni ederim." dedi.

Bey Mahallesi Muhtarı Halil Karabulut ise, öğrencilerin çöp poşeti projesine katılarak, "Minik öğrencilerimizin bu temizlik yürüyüşüne bende katılıyorum ve yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ederim." diye konuştu.

Değerler Eğitimi projelerinde her ay farklı bir eğitimin söz konusu olduğunu vurgulayan 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlköğretim Okulu Müdürü Enver Ay, değerler eğitimindeki her projenin uygulamalı olarak yapıldığını ifade ederek, "Değerler eğitimi projesi kapsamında bu ay konnumuz temizlik değeriydi. Bu değerimiz ile ilgili ana sınıfı öğretmenlerimiz ve ana sınıfı öğrencilerimiz güzel bir etkinlik düzenlediler. Esnaflarımıza çöp poşeti dağıttılar ve yine okulumuzun bahçesinde geri dönüşüm kutularıyla güzel bir etkinlik düzenlediler. Yaptıkları bu etkinlikten dolayı öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum. Hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.