21 Şubat 2019 Perşembe 16:05
Öğrenciler masal kahramanlarını çok sevdi

Sarıgöl 4 Eylül İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından okulun giriş salonundaki tüm duvarlara çizilen masal kahramanların resimleri öğrenciler tarafından çok sevildi.

Sarıgöl 4 Eylül İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hafize Keskin önderliğinde okulun giriş salonundaki duvarları süsleyen masal kahramanları sayesinde çocukların okula daha azimli geldiğini ve masal kahramanlarını öğrendiklerini belirterek, "Okulumuzdaki öğrencilerimizin okullarını daha severek gelmeleri ve masal kahramanlarını tanıma yönünden giriş salonundaki duvarlarımızı masal kahramanlarımızın resimleri ile kapladık. Öğrencilerimiz her sabah masal kahramanlarını bakarak dersler giriyorlar. Mutlu oluyorlar." dedi.

Sarıgöl 4 Eylül İlkokulu Müdürü Adem Çelik, okul aile birliği tarafından yaptırılan çalışmanın faydalı olduğunu belirterek, "Çocuklarımız okula geldiğinde onları masal kahramanları karşılıyor. Bu çocuklarda ayrı bir heyecan yaşatmakta." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.