04 Mart 2017 Cumartesi 15:50
ODTÜ’den panel öncesi Başkan Kayda’ya ziyaret

Salihli Belediyesi ve ODTÜ Mimarlık Fakültesi Kültürel Mirası Koruma Lisansüstü Programı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek program öncesi Salihli Mimarlar Odası temsilcileri Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.

Salihli Belediyesi ve ODTÜ Mimarlık Fakültesi Kültürel Mirası Koruma Lisansüstü Programı ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan, tarihi kırsal yerleşimlerin değerleri, sorunları ve korunmasıyla ilgili çalışma öncesinde Salihli Mimarlar Odası temsilcileri ve katılımcılar, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kayda katılıcılara teşekkür ederek “Salihlimiz çok güzel bir şehir ve tarihi, doğal güzellikleriyle birlikte keşfedilmesi gereken bir yer. Kırsal yerleşim yerlerimize gittiğinizde tarihin o dokusunu, izlerini göreceksiniz. Salihli kültürel özellikleriyle çok zengin bir şehir. Türkiye’nin ilk Jeopark Belediyeler Birliğini kurduk. Jeopark projesi, ilçemize turizm alanında değer katacak. Adala Kanyonumuz bu sayede turizm potansiyelini arttıracak ve daha çok tanınma fırsatı yakalayacak. Kemer Mahallemiz, paranın ilk basıldığı yer olan Sart Mahallemiz, Gölmarmara çevresindeki Mahallelerimiz de keşfedilmeye değer yerler. Salihliyi çok beğeneceğinize eminim. Böyle bir çalışmada ortak olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Başkan Kayda 10 Mart 2017 tarihinde Lidya Sardes Otel Talat Zurnacı Konferans Salonunda gerçekleştirilecek Tarihi Kırsal Yerleşimlerin Değerleri, Sorunları ve Korunması paneline konuya ilgi duyarlı herkesi davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.