22 Mart 2018 Perşembe 16:53
Mütevelli’deki yaşlılar unutulmadı

Saruhanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Mütevelli Mahallesi Ortaokulu öğrencileri Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında mahallede bulunan ve yalnız yaşayan 4 kadını evinde ziyaret etti. Mütevelli Ortaokulu öğrencileri tarafından geri dönüşüm yoluyla örülen battaniyeler yaşlılara hediye edilerek evlerinde genel temizlik yapıldı.

Yaşlılar Haftası nedeniyle Saruhanlı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tülay Ünlü Üresin, müdürlük çalışanları ve Mütevelli Mahallesi Ortaokulu öğrencileri ile öğretmenleri tarafından mahallede bulunan ve yalnız yaşayan 4 yaşlı kadın ziyaret edilerek yaşlıların unutulmadığını hissettirmeye çalıştı.

Saruhanlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen Temizlik Projesi kapsamında görevlendirilen personeller tarafından İpek Sezer’in evinde genel temizlik ihtiyaçları karşılandı. Karşısında öğrencileri ve İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerini gören kadınlar şaşkınlıklarını gizleyemezken mutlulukları da gözlerinden okundu.

Yalnız yaşayan 79 yaşındaki İpek Sezer, “Allah hepsinden razı olsun, bizleri hatırlayıp ziyaretimiz geldiler. Geldiler evimi temizlediler, her yer tertemiz oldu. Çocuklar kendi elleriyle ördükleri battaniyeleri getirmişler, onları karşımda görünce çok mutlu oldum. Yalnız yaşadığım ve yaşlı olduğum için evimde sürekli temizlik yapamıyordum sağ olsunlar evimin her yerini temizlediler. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Özellikle çocukların kendi elleriyle emek vererek ördükleri battaniyeyi bana getirmeleri beni çok mutlu etti, çok sağ olsunlar” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.