05 Mart 2018 Pazartesi 16:01
Muradiye’nin altyapısı tamamlanmak üzere

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nin altyapı dönüşümü için yürüttüğü çalışmalarda içme suyu projesini tamamladı. Kanalizasyon projesinde ise sona yaklaşıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, büyük altyapı projeleri ile Manisa’yı adeta baştan yaratıyor. Projeler Dairesi Başkanlığı’nın yoğun mesai harcadığı projelerden biri konumunda bulunan Muradiye’nin altyapısı ile ilgili olarak içme suyu projesi tamamlandı. Kanalizasyon hattının projesinde ise sona yaklaşıldı. 180 kilometrelik içme suyu hattını yenileneceği mahallede, Muradiye, Yağcılar ve Uzunburun mahallelerinin yanı sıra Evrenos, TOKİ, Karaali, Akgedik mevkileri ile birlikte Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü’nün atıksularını da kapsayan 180 kilometrelik kanalizasyon hattı sağlıklı hale getirilecek. Atıksular için daha önce mahallede bulunmayan toplayıcı ve kollektör hattı da ilçeye kazandırılacak. Hatların döşenmesi için kamulaştırma ve irtifak çalışmalarına kısa bir süre içerisinde başlanacak.

“Muradiyeli hemşerilerimize modern altyapı tesis edeceğiz”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçeyi kapsayan büyük projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Manisamızda topyekün bir kalkınmaya imza atmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Muradiye, Yunusemre ilçemizin en büyük mahallesi konumunda bulunuyor. Bilindiği üzere Bütünşehir Kanunu çıkmadan önce Belediye olarak hizmet verilen bir yerdi. Manisa merkezin gelişen ve sürekli büyüyen bu önemli yerleşim yerinin altyapısını sağlıklı hale getirmek için uzun süredir çalışmalar yürütüyoruz. Eski hatlardan kaynaklanan arızalara da bu çalışma ile son verecek ve yıllardır beklenen bir hizmeti daha hayata geçireceğiz. Allah’ın izniyle ilçemizde dev bir dönüşümüne imza atarak hemşerilerimize modern altyapı tesis edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.