15 Mart 2017 Çarşamba 16:57
Muhtarlardan promosyon teşekkürü

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Yıldız Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret ederek bu ay içinde hesaplarına geçecek 481 TL’lik promosyon için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yunusemre Muhtarlar Derneği olarak bir ay kadar önce Vali Güvençer ile görüşerek promosyon talebinde bulunduklarını belirten Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, “Sayın Valimizi ziyaret ederek muhtar maaşlarımıza ek olarak promosyon talebinde bulunmuştuk. Sayın Valimiz de bununla ilgili talimatlarını vererek Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığından sorumlu Vali Yardımcımızla görüşmemizi sağladı. Manisa İl genelinde yaklaşık bin 100 muhtarımızın 481 TL’lik promosyonu onaylandı. Mart ayı içinde hesabımıza geçecek. Talebimiz çok hızlı bir şekilde sonuçlandırıldığı için çok mutluyuz. Bu anlamda Manisa muhtarları olarak promosyon alan öncü illerden biriyiz. Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Vali Güvençer de muhtarların promosyonu hak ettiklerini belirterek, aileleriyle birlikte sağlıkla harcamalarını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.