22 Şubat 2018 Perşembe 13:29
Muhtarlardan Başkan Kayda’ya teşekkür

Manisa’nın Salihli ilçesindeki mahalle muhtarları Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya makamında ziyaret ederek, belediye tarafından mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür eden Başkan Zeki Kayda, Salihli Belediyesinin Büyükşehir yasasıyla birlikte sorumluluk alanının 27 kilometreden bin 306 kilometreye çıktığını vurgu yaparak “Yaptığımız planlama neticesinde, hizmet gitmeyen hiçbir mahallemiz kalmayacak. Bugün birçok mahallemizin alt ve üst yapı çalışmaları ile yol çalışmalarını tamamladık. Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir hayata geçirirken bir taraftan da görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Ziyarette ise Hacıbektaşlı Mahalle Muhtarı Mustafa Ali Ergün, Çelikli Mahalle Muhtarı Erol Akça, Damatlı Mahalle Muhtarı Muharrem Öziş ve Karaağaç Mahalle Muhtarı Enver Yiğen yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.