04 Mart 2018 Pazar 12:16
Muhtarlar, Manisalıların selamlarını ve hediyelerini Mehmetçiğe ulaştırdı

Manisa’daki 3 ilçenin muhtarlar derneğinin üyeleri Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütlerinin merkezi haline gelen Afrin’e yönelik yapılan Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiğe destek vermek, Manisalıların selam ve hediyelerine iletmek üzere gittikleri Hatay’dan döndü.

Manisa’nın Yunusemre, Demirci ve Köprübaşı muhtarlar derneği üyesi 25 muhtar Manisalıların selamlarını ve hediyelerini Hatay sınırındaki Mehmetçiğe iletti. Mehmetçiğe moral olsun diye 1000 kişilik çamaşır, 1000 kişilik termal içlik, 1000 kişilik termal kazak, 1000 kişilik termal çorap, Yuntdağından zeytinyağı, çam balı, peynir, nohut ve Şehzadeler Ziraat Odasından yaptırılan 1000 adet cep üzümü dağıtan muhtarlar her zaman göreve hazır olduklarını belirtti.

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan Mehmetçiğe moral vermek amaçlı yaptıkları sınır ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Manisa’nın muhtarları olarak Hassa’dayız. Manisa halkının tüm Mehmetçiğe çok selamı var. Gönülleri onlarla birlikte. Biz de muhtarlar olarak Manisa’nın 3 derneği, Yunusemre, Demirci ve Köprübaşı dernekleri olarak halkın sesi olduk. Vatandaşımızın bizlerle birlikte Mehmetçiğimize göndermek istediği hediyelerini naçizane kabul etmeleri için hep birlikte yola çıktık ve bugün Hassa’dayız. Burada çok mutlu ve gururluyuz. Her zaman güçlü Türk devletimizin yanındayız. Biliyoruz ki ordumuz çok güçlü, devletimiz çok güçlü. Elbette ordumuz muzaffer olacak. Bu anlamda hiç birimizin kuşkusu yok. Muhtarlar olarak da her zaman göreve hazırız. Bizler de bu devletin birer askeriyiz” dedi.

Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ise, ”Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Canımızı vermeye hazırız” derken, Köprübaşı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Keçeli de, “Askerimizin arkasındayız, mutluyuz, gururluyuz” ifadelerini kullandı. Yunusemre ilçesi 50. Yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar da Mehmetçik için yazdığı şiiri okudu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.