15 Mart 2017 Çarşamba 13:52
Muhtardan MASKİ’ye hizmet teşekkürü

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Akhisar Hacıosmanlar Mahallesinde yürütülen altyapı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletmek üzere ziyarete gelen Mahalle Muhtarı Yusuf Çalımlı’yı makamında ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde yürüttüğü altyapı çalışmaları ile muhtarların ve vatandaşların takdirini görmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Akhisar ilçesine bağlı Hacıosmanlar Mahallesinde eskiyen ve kullanım ömrünü yitiren kanalizasyon ve içme suyu şebekelerinin yenileme çalışmaları ile mahallenin altyapı sorununu ortadan kaldırıyor. Yürütülen çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri adına teşekkürlerini iletmek üzere Hacıosmanlar Mahalle Muhtarı Yusuf Çalımcı, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette devam eden altyapı yenileme çalışmalarının yanı sıra mahalleye kazandırılacak yeni bir sondaj ve fosseptik çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay’ı makamında ziyaret eden Hacıosmanlar Mahalle Muhtarı Yusuf Çamlıcı uzun yıllardır süren büyük bir sorunun MASKİ tarafından giderileceğini belirtti. Çamlıcı, ”Mahallemizin altyapısı çok kötü durumdaydı. Sık sık arıza meydana geldiği için mahalle sakinlerimiz mağduriyet yaşamaktaydı. Bu durumu MASKİ Genel Müdürlüğümüze bildirdik ve kısa süre içerisinde yenileme çalışmaları başladı. Altyapı sorunumuz MASKİ sayesinde ortadan kalkacak. Mahalle sakinleri ve şahsım adına bu hizmetlerin bizlere verilmesinde emeği geçen başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen tüm çalışanlara çok teşekkür ederim” dedi.

Akhisar ilçesine bağlı Hacıosmanlar Mahalle Muhtarı Yusuf Çamlıcı’nın ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, ”Manisa genelinde altyapısı olmayan ve hatları yenilenmeyen hiçbir yer bırakmamak adına çalışmalarımızı ara vermeden yürütüyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak yaptığımız hizmetlerin ne denli önemli ve yerinde çalışmalar olduğunu bizleri ziyaret ederek teşekkürlerini ileten muhtarlarımız sayesinde daha iyi görüyoruz. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın memnuniyeti bizler için çok değerli” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.