08 Mart 2018 Perşembe 10:10
Minik öğrencilerden asker ve polise moral mektubu

Manisa’nın Salihli ilçesi Mevlütlü İlkokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesindeki teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan ’Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan asker ve polislere moral vermek için mektup yazdı. Öğrenciler yazdıkları mektupları Afrin ve Şırnak’a gönderdi.

Mevlütlü İlkokulu 1. sınıf öğrencileri Zeytin Dalı Operasyonunda görevli asker ve polisler ile Şırnak’ta görev yapan kahramanlara gönderilmek üzere yazdıkları mektupları gönderdi. Öğrenciler mMektuplarının yanında asker ve polislere moral olması için kendilerinin yaptığı keçeden Türk bayraklarını da gönderdi.

1. sınıf öğrencisi Semih Emre Ece mektubunda, “Görevinizi tamamlayıp sağ salim gelmenizi diliyorum. Küçük olmasam orada sizinle beraber olmak isterdim” ifadesini kullandı. Televizyon ekranlarında Mehmetçiği ve polisleri her gördüğünde Allah’a dua ettiğini aktaran Hilal Tutuş ise, "Allah’tan hepinizi korumasını diliyorum. Sizler orada vatanımı, milletimi korumak için bulunuyorsunuz. Bu ve bundan sonraki gecelerde rahat yatabiliyorsam siz Mehmetçiklerin sayesinde olduğunu biliyorum" şeklinde duygularını yazıya döktü.

Sınıf öğretmeni Volkan Kaz ise, “Öğrencilerim asker ve polislerimize mektup yazmak istediler. Hepsi ikişer mektup yazdı. Bir kısmını Şırnak’a bir kısmını Afrin’e gönderdik. Vatanı için mücadele eden tüm asker, polis ve diğer çalışanlarımızın sağ salim ailelerine kavuşmalarını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.