20 Nisan 2018 Cuma 18:18
Milli Eğitim Müdürü Işık’tan kurslara ziyaret

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Paşaköy Mahallesi Vasfi Sarıgöl İlköğretim Okulundaki kursları ziyaret ederek hem kursiyerlerle sohbet etti hem de öğretmenlerden kurslar hakkında bilgi aldı.

Saruhanlı İlçesi Paşaköy Mahallesindeki Vasfi Sarıgöl İlköğretim Okulunda okuma yazma bilmeyenlere yönelik ve öğrencilerin sınavlara hazırlanması için açılan kursları Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık ziyaret etti. Işık’a ziyaretleri sırasında Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek de eşlik etti.

‘Sizler örnek olacaksınız’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan ‘Okuma Yazma Seferberliği’ kapsamında Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından mahallelerde açılan kurslara ziyaretler gerçekleştiren ve kurslara katılımla ilgili bilgiler alan Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, bu kapsamda Paşaköy Mahallesi Vasfi Sarıgöl İlköğretim Okulunda açılan okuma yazma kursundaki kursiyerleri ziyaret etti. İlerleyen yaşlarına rağmen okuma yazma öğrenmek için kursa katılan kadınlara bu azimli davranışlarından dolayı teşekkür eden Işık, "Sizlerin bu şekilde kursa gelerek kendinizi geliştirmeye çalışmanız çok güzel bir davranış. Bunun için hepinizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Sizler İnşallah sizin gibi okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımıza örnek olacaksınız ve onlarda sizi görerek kurslara katılmaya karar verecekler" dedi.

"Gözlerinizde o ışığı ve öğrenme azminizi görüyorum"

Okuma yazma kursunu ziyaret ettikten sonra okuldaki öğrencilere yönelik ders saatleri dışında İngilizce dersinden resim dersine kadar farklı branşlarda açılan kurslara da katılan Işık, öğrencilerle sohbet ederek girecekleri sınavlara nasıl çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Işık, öğrencilere motivasyonlarını asla kaybetmemeleri uyarısında bulunarak şunları söyledi: "Çoğunuz sene sonunda sınavlara girecek, bazıları liseye başlayacak bazılarınız ortaokula başlayacak. Havalar ısındığı zaman rehavete kapılıp derslerinizi, kurslarınızı ihmal etmeyin ve çalışma temponuzu düşürmeyin. Öğretmenleriniz sizleri en iyi şekilde sınavlarınıza hazırlayabilmek ve en iyi yerleri kazanabilmeniz için bu kurslarla derslerde öğrendiklerinizi pekiştirmeye çalışıyor. Sizler de hedefinizi belirleyin ve hedefinize uygun olarak kendinizi motive edin. İnşallah hepiniz en güzel yerleri kazanacaksınız, gözlerinizde o ışığı ve öğrenme azminizi görüyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.