14 Ağustos 2017 Pazartesi 15:21
MHP Kadın Kolları’nda Şerife Kurt dönemi

Milliyetçi Hareket Patisi (MHP) Salihli İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Şerife Kurt getirildi.

MHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın, MHP Salihli Kadın Kolları yönetimini oluşturması için Şerife Kurt’a yetki verdi. Akın, Kurt’un, Ağustos 2011 yılında Hakkari Çukurca’da Şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Turan Kurt’un eşi olduğunu söyledi. MHP İlçe Başkanı Akın, Kadın Kolları Başkanlığına atanan Şerife Kurt’un teşkilatlarına yeni bir ivme kazandıracağına inancının tam olduğuna vurgu yaptı. Kadın Kollarını yönetimi yetkisi verilen Şerife Kurt’un parti binasında bayanlarla ilk toplantısını gerçekleştirdiğini ifade eden Akın, yönetim kurulu ile görevlendirilmenin belirlendiğinde bunu basın açıklaması ile duyuracaklarını dile getirdi.

MHP Salihli Kadın Kolları Başkanı Şerife Kurt ise duyulan güveni boşa çıkarmayacağını belirterek, MHP’nin başarıya ulaşması için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.