21 Mart 2017 Salı 15:41
Mesir’i konuştular

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu yıl 477’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Karma Töreni programının ardından, Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneğini ziyaret etti.

Bu yıl 477’nci kez düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, karma töreni programı ile başladı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikler, festival korteji ve mesir karma töreninin yapıldığı programın ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ufuk Tanık ile sohbet eden Başkan Ergün, 477 yıllık geleneğin sürdürülmesine büyük önem verdiklerini ve bu geleneğin yine festival tadında geçmesi için çalıştıklarını söyledi. Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık da, Manisa Büyükşehir Belediyesinin Mesir Festivalinin gelişmesi için önemli destekler verdiğinin altını çizdi ve Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.