17 Mart 2017 Cuma 12:26
Merkezi yönetimler dersi Kaymakam Güven’den

Kenan Evren İlkokulu öğrencileri Kaymakam Osman Güven’e hem hoş geldin ziyaretinde bulundu hem de sosyal bilgiler dersinde işledikleri merkezi yönetimler hakkında bilgi aldı.

İlçeye yeni atanan Kula Kaymakamı Osman Güven’e ziyarette bulunan Kenan Evren İlkokulu 4/C sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmeni Hatem Gezici kaymakam Güven’e görevinde başarılar diledi. Öğrencilerin kaymakam Güven’e ziyaretine Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ile Kenan Evren İlköğretim Okulları Müdürü Hüseyin Mutlu da eşlik etti.

Ziyaretin asıl amacının sosyal bilgiler dersi kapsamında işlenen merkezi yönetimler konusunu pekiştirmek olduğunu dile getiren 4/C sınıfı öğrencisi Makbule Erdil, “Sizi ziyaret etmemizdeki amacımız öncelikle okulumuz ve sınıfımız adına ilçemize hoş geldiniz demek hem de sosyal bilgiler dersinde şu anda işlediğimiz merkezi yönetimler ve yerel yönetimler konuları hakkında bilgi sahibi olmaktır. Bu hafta ilçemizin merkezi yönetiminden sorumlu siz değerli kaymakamımızı tanımak görev ve sorumlulukları hakkında bilgi sahibi olmak için ziyaretinize geldik. Amacımız öğretmenimizin anlattıkları ile sizin bize vereceğiniz bilgileri harmanlayıp derinlemesine bilgi sahibi olmaktır. Çünkü öğretmenimiz derste sürekli der ki; ’Yaparak, yaşayarak, görerek, gezerek öğrenilen bilgiler daha kalıcıdır’ Biz de bundan hareketle öğretmenimizden, okul idaremizden ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Raşit Çarpan’dan bizi sizinle buluşturmalarını rica ettik.” dedi.

Kaymakam Osman Güven ise öğrencilerin sorularını tek tek cevaplayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.