06 Haziran 2017 Salı 14:03
Mehter çaldı vatandaş coştu

Cumhuriyet Meydanında düzenlediği Ramazan Geceleri programları ile vatandaşların keyifli bir ramazan ayı geçirmesini hedefleyen Şehzadeler Belediyesi her gece farklı bir etkinliğe imza atarken dün akşam da Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı çaldığı marşlar ile meydanda bulunan vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri programları çerçevesinde dün akşam sahne alan Şehzadeler Belediyesi Mehter takımı Cumhuriyet Meydanını dolduran kalabalığa unutulmaz anlar yaşattı. Her gece düzenlenen farklı etkinliklerle vatandaşların beğenisini toplayan Şehzadeler Belediyesi, Ramazan Geceleri programında geçtiğimiz akşam sahne alan Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı çaldığı mehter marşları ile meydanı dolduran vatandaşları coşturdu. Coşkulu bir kalabalığın takip ettiği mehter gösterisine en büyük ilgiyi çocuklar gösterdi. Meydanı dolduran vatandaşlar hep bir ağızdan mehter takımının çaldığı marşlara eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.