09 Mart 2017 Perşembe 17:05
MASKİ’den Alaşehir’deki yatırımlara yerinde inceleme

Manisa Su İşleri ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ı makamında ziyaret ederek ilçedeki çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçede altyapı sorununu ortadan kaldırmak çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Alaşehir ilçe merkezi ve mahallerinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek için ziyaretlerde bulundu. Patel, Alaşehir MASKİ İlçe Şefi Mehmet Kedici ve Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici ile birlikte Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ı ziyaret etti. Daha sonra Fen İşleri Müdürü Emin Dikici’yle sahada incelemelerde bulundu.

Alaşehir ilçesinde yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, çalışmaların il genelinde olduğu gibi Alaşehir ilçesinde de tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Patel, ”MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızı sağlıklı ve uzun yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanabilecekleri altyapı çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Altyapı döşeme çalışmalarımızın devam ettiği yerlerde incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için ekiplerimiz tüm güçleriyle çalışıyor” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün ilçelerdeki çalışmalardan dolayı Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban teşekkür ve memnuniyetlerini dile getirdi. Karaçoban, ”Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde olduğu gibi Alaşehir ilçemizde de hayata geçirdiği projeler ile sorunlarımızı ortadan kaldırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün gözle görülmeyen fakat büyük bir hizmet olan altyapıya çok önem veriyor. İlçemize bu hizmetleri sağlayan Sayın Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Sayın Yaşar Coşkun’a, MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Sayın Hasan Patel’e ve emeği geçen tüm çalışanlara şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.