28 Mart 2018 Çarşamba 16:32
MASKİ’de toplu iş sözleşmesi imzalandı

MASKİ Genel Müdürlüğü ile Belediye İş Sendikası arasında 89 kadrolu işçiyi kapsayan iki yıllık toplu iş sözleşmesinin imzaları atıldı. Sözleşmeyle işçilere 1 Ocak 2018’den geçerli olmak üzere birinci yıl 5+5, ikinci yıl için yüzde 6+6 maaş artışı yapılmış olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün ile Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Gökay Sezgin tarafından MASKİ Genel Müdürlüğü’nde kadrolu işçileri kapsayan iki yıllık toplu iş sözleşmesinin imzaları atıldı. MASKİ toplantı salonunda gerçekleşen törene; MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Burak Aslay ve Şehnaz Başaran, Belediye İş Sendikası Şube Başkan Yardımcısı Orhan Özdemir, Şube Baş Temsilcisi Hakan Çalışkan ve Disiplin Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Ballıöz katıldı. Belediye İş Sendikası Başkanı Gökay Sezgin, imza töreni sonrasında her iki taraf için de atılan imzaların hayırlı olması dileklerini iletti.

“Hayırlı uğurlu olsun”

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan 89 kadrolu işçimiz için 2018-2019 dönemini kapsayan iki yıllık toplu iş sözleşmesinin imzalarını attık. Geçtiğimiz günlerde de Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde görev yapan kadrolu işçilerimiz için imzalar atılmıştı. Manisa Büyükşehir Belediyesinde ve MASKİ’de çalışan işçilerimize 1 Ocak 2018’den geçerli olmak üzere birinci yıl 5+5, ikinci yıl içinde yüzde 6+6 maaş artışı yapılacak. Ek olarak yemek konusu ve diğer sosyal yardımlar konusunda belediye olarak işçi kardeşlerimiz için iyi bir sözleşmeye onay verdik. Hem belediyemizdeki hem de MASKİ’deki işçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.