06 Nisan 2018 Cuma 15:27
MASKİ, sokak sokak altyapı eksikliklerini gideriyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi Zeytinlik Sokak’ta kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü çalışmalar ile mahallelerin yıllardır yaşadıkları altyapı sıkıntılarına son veriyor. Bu kapsamda, Gölmarmara ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi’nde MASKİ ekiplerinin kanalizasyon hattı döşeme çalışması başladı. Mahalleye bağlı Zeytinlik Sokak’ta daha önce kanalizasyon hattı olmaması nedeniyle yürütülen çalışma sayesinde vatandaşlar rahat bir nefes alacak. Mahallede hayata geçirilen hizmeti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Cülen de yakından takip etti.

Kayapınar Mahalle Muhtarı Kemal Sarıdağ, mahallelerinde MASKİ tarafından yürütülen çalışma için teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallemize hizmetler geliyor. Şimdi de Zeytinlik Sokak’a MASKİ ekipleri kanalizasyon hattı döşüyor. Bundan iyi çalışma mı olur? Çok güzel, çok şahane işler yapılıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.