10 Nisan 2018 Salı 17:34
MASKİ pratik cihazları yaygınlaşıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘MASKİ Pratik’ cihazları sayesinde su abonelerine işlem kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Avans yükleme, geçmiş dönem borçların ödenmesi ve internet ortamında ödeme imkanı sağlayan cihazlar, 17 ilçedeki 100 noktada Manisalıların hizmetine kazandırılacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaygınlaştırdığı ‘MASKİ Pratik’ cihazlarını vatandaşların daha kolay ulaşabilmesini sağlamak için mahallelerdeki muhtarlık binalarına montajını yapmaya devam ediyor. Manisa şehir merkezinde 16 noktada 7/24 avans yükleme, geçmiş dönem borçlarının ödenmesi ve ’pratik.manisasu.gov.tr’ adresine girerek ödeme imkanı sağlayan ‘MASKİ Pratik’ cihazları, 17 ilçedeki 100 noktaya yaygınlaştırılarak abonelere büyük bir işlem kolaylığı sağlanacak.

MASKİ Pratik’lerin bulunduğu noktalar

Manisa merkezde Ulupark, Uncubozköy Camii ve Şeyh Fenari Camii Önü durakları, Şoförler Cemiyeti Karşısı Otobüs Durağı, Beyazfil Karşısı Otobüs Durağı, Güzelyurt Mahallesi Ingolstadt Bulvarı, Merkez Efendi, Akmescit, Atatürk, Alaybey, Şehitler, 2. Anafartalar, Barbaros, Akıncılar, Turgut Özal ve Laleli mahalleleri muhtarlık binalarında MASKİ Pratik cihazları bulunmaktadır.

MASKİ Pratik Cihazları’nın montajının yapılacağı noktalar

MASKİ Genel Müdürlüğü önümüzdeki günlerde Manisa merkezde Akpınar, Kazım Karabekir, Ahmet Bedevi, Aşağıçobanisa, Karaoğlanlı, Sancaklıbozköy, Sancaklıiğdecik, Muradiye ve 75. Yıl mahallelerinde de muhtarlık binaları ile uygun görülen noktalara MASKİ Pratik cihazlarının montajını gerçekleştirecek. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde 25 noktada MASKİ Pratik cihazı hizmet verecek. Cihazlar, bir sonraki aşamada ise ilçelerde yaygınlaştırılacak. Manisasu.gov.tr adresinden MASKİ Pratik ve SUMATİK cihazlarının bulunduğu noktalar hakkında detaylı bilgi alınabilmektedir.

Muhtarlar ve mahalle sakinleri hizmetten memnun

Yunusemre ilçesine bağlı Atatürk Mahalle Muhtarı Aydoğan Yolcu, “Bu hizmetin mahallemize gelmesinden dolayı çok memnunuz. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza çok kolaylık sağlıyor. Bizler de elimizden geldiğince vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Mahallemize yapılan hizmetten dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yunusemre ilçesine bağlı Akmescit Mahalle Muhtarı Ömer Şen, “Mahalle sakinlerimizin isteği üzerine Büyükşehir Belediyemizden MASKİ Pratik cihazını talep ettik. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun bu hizmeti bize sundular. Mahalle halkı bu hizmetten son derece memnun” iye konuşurken, Akmescit Mahallesi sakinlerinden Necmettin Karaoğlu da, “Vatandaşlara kolaylık geldi. Hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Şehzadeler ilçesine bağlı Şehitler Mahalle Muhtarı Hasan Dalgızlılar, “Ben buradan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve tüm çalışan arkadaşlarına, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Mahallemize böyle bir hizmet sundukları için. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Sağ olsunlar. Mahalle sakinleri yapılan bu hizmeti kullanmaya başladı. Vatandaşlarımıza da yardımcı olmaya çalışıyoruz. İyi bir çalışma. Başarılarının devamını diliyorum. Allah razı olsun Büyükşehir Belediyemizden” diyerek görüşlerini dile getirirken Yunusemre ilçesi Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı ve Laleli Mahalle Muhtarı Bedriye Pehlivan da şunları söyledi: “Mahallemize takılan MASKİ Pratik cihazından dolayı MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırıcı bu tür işlerde başarılar diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.