06 Haziran 2017 Salı 13:55
MASKİ ekipleri Şeyhdavutlar’da çalışmalara başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, 95 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’de ele alınan son mahalle olan Şeyhdavutlar’da altyapı yenileneme çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 95 Mahalle Projesi kapsamında 17 ilçedeki mahallelerde yürütülen altyapı yenilemelerinde hızla sona geliyor. Proje çerçevesinde Sarıgöl ilçesine bağlı Dindarlı, Güneydamları, Baharlar ve Yukarıkoçaklar mahallelerinde yürütülen içme suyu ve kanalizasyon hattı yenilemeleri tamamlandı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, son mahalle olan Şeyhdavutlar’da da ana kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı döşemelerine başladı. Mahallenin 6 kilometrelik altyapısı MASKİ tarafından tamamıyla sağlıklı hale getirilecek.

Şeyhdavutlar Mahalle Muhtarı Yaşar Gürsoy, “Mahallemizde daha önce düzenli bir altyapı yoktu. Kanalizasyonumuz ise hiç yoktu. Şuan sıfırdan döşeniyor. İçme suyu borularımız da eski borulardandı. Şimdi daha sağlıklı olan borular kullanılıyor. Çalışmalarımız yeni başladı. Herhangi bir sıkıntı yok. Çalışmalardan memnunuz. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüze hizmetleri için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.