17 Mart 2017 Cuma 13:09
MASKİ 657 kilometre kanal temizledi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde toplam 675 kilometrelik ana kanal hattı temizliği gerçekleştirerek, vatandaşların kanalizasyondan kaynaklı yaşayabileceği olası sıkıntılar için önlem aldı. Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, daha temiz ve sağlıklı bir Manisa için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisalı vatandaşların altyapı hatlarından dolayı sorun yaşamaması adına kent genelinde bulunan rögarları temizliyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmayla, yağışlı havalarda meydana gelebilecek su baskınlarının önüne geçilmesinin yanı sıra, yaklaşan yaz mevsiminde vatandaşların kötü koku ve sinek problemi yaşamasının da önüne geçiliyor.

Daha temiz ve sağlıklı bir Manisa için ekipler sahada

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, ekiplerce yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan çalışma ile rögarların yağmur sularıyla gelen yabancı maddelerden temizlendiğini belirten Daire Başkanı Hasan Patel, “Bu güne kadar Manisa merkezde 282 kilometre, 15 ilçemizde de 393 kilometre olmak üzere toplamda 675 kilometrelik ana kanal hattı temizleme gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Amacımız, ana kanal hatlarındaki tıkanıklıkların neden olabileceği olumsuzlukları önlemek. Ayrıca hava sıcaklarının artmasıyla birlikte, cadde ve sokaklarımızdaki kötü koku ve sinek oluşumunun önüne geçmek için de yaklaşan yaz mevsimi öncesinde çalışmalarımıza ivme kazandırdık. Daha temiz ve sağlıklı bir Manisa inşa etmek tüm ekiplerimizle sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.