06 Nisan 2018 Cuma 12:30
Masal Ormanı Parkı açılışa hazır

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen projelerden olan Masal Ormanı Parkı çalışmalarında sona gelindi.

Belediye Başkanı Zeki Kayda, 38 dönümlük arazi üzerinde yapım çalışmaları bitme noktasına gelen Masal Ormanı Parkında incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Taylan ve Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan’ın eşlik ettiği inceleme gezisinde açıklamalarda bulunan Başkan Kayda, “Hizmette dördüncü yılımızı doldurduğumuz şu günlerde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Masal ormanı projemiz benim en çok önemsediğim projelerden. Masal kahramanlarını sembolize eden bu park gençlerimize ve çocuklarımıza hayırlı olsun. Çimlendirilmesi, ağaçlandırılması, çevre düzenlenmesi ve aydınlatması tamamlandı. Parkı önümüzdeki günlerde tamamen hizmete açacağız. Bu parkın yapımını üstlenen Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Cemerline denilen teleferik projemizin kazandırıldığı bu park harika bir park oldu. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerimizin dolu dolu vakit geçirerek eğlenebileceği bir sosyal alanımız oldu. Salihli’mize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.