06 Mart 2017 Pazartesi 14:33
Manisa’nın Sultanlarında, Play-Off heyecanı

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda topladığı 61 puanla play-off oynamayı garantiledi.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda heyecan devam ediyor. 11 Mart Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla 26’ncı hafta tamamlanacak ve normal sezon sona erecek. Manisa Büyükşehir Belediyespor da önemli rakiplerinden biri olan ve play-off oynamayı garantileyen Karşıyaka’yı Tarık Almış Spor Salonu’nda ağırlayacak. Bu karşılaşmaya hazırlanan Büyükşehir’in Sultanları, Cumartesi günü saat 17.00’de tüm Manisalıları salona davet ediyor. Vestel Venüs Sultanlar Ligi’ni hedefleyen iki takımın karşılaşmasının nefesleri kesmesi bekleniyor.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda normal sezonun son maçı öncesinde play-off oynayacak 4 takımdan 3’ü kesinleşti. Sezonu lider bitirmeyi garantileyen Beylikdüzü İhtisas Voleybol, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Karşıyaka, play-off müsabakalarında oynamaya hak kazandı. Bursaspor ve Alaşehir Belediyespor play-off’a kalmak için yarışırken, Bursaspor-Beylikdüzü Voleybol İhtisas ve Alaşehir Belediyespor-Rota Koleji maçlarından alınacak skorlarla son yarı finalist belirlenecek.

Hedef Sultanlar Ligi

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu ve B Grubu’nu ilk 4 sırada tamamlayan takımların mücadele edeceği yarı final ve final mücadelelerinin ardından iki takım Vestel Venüs Sultanlar Ligi’ne yükselmeye hak kazanacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor da bu zorlu süreci başarı ile atlatıp, Sultanlar Ligi’nde mücadele etmeyi planlıyor. Hedefine ulaşması durumunda marka değeri dünya liglerinin üzerinde olan Eczacıbaşı Vitra, Vakıfbank, Fenerbahçe, Galatasaray gibi takımları, Manisa Tarık Almış Spor Salonu’nda ağırlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor bu yolculukta tüm voleybol severleri heyecanına ortak olmaya bekliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.