16 Haziran 2017 Cuma 16:11
Manisa’nın Sultanları kadrosunu güçlendiriyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, geçtiğimiz sezonu Sultanlar Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor’da geçiren Elif Merve Kapıkıran’ı kadrosuna kattı.

2017-2018 sezonu Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi kadrosunu şekillendirmeye başlayan Manisa Büyükşehir, dış transfere hız vererek 24 yaşındaki libero oyuncusu Elif Merve Kapıkıran ile sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kapıkıran, Sultanlar Ligi hedefi doğrultusunda oluşturulan takımın parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Geçen sezon Sultanlar Ligi’nde oynadığını hatırlatan Kapıkıran, Manisa Büyükşehir Belediyespor forması altında şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Elif Merve Kapıkıran; 24 yaşında ve 1,75 boyunda. Libero pozisyonunda oynayan genç oyuncu Eczacıbaşı altyapısından yetişti. Maltepe Yalı Spor, Ataşehir Belediyespor formaları da giyen Kapıkıran, son olarak Sultanlar Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor ile mücadele etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.