19 Mart 2018 Pazartesi 16:31
Manisa’nın fidanları Çanakkale’de açacak

Manisa Fotoğraf Derneği (MAFOD), ‘Işığın İzinde Türkiye’ fotoğraf projesi kapsamında kahramanların ebedi diyarı Çanakkale’yi gezdi. Şehzadeler Belediyesinin araç desteğini sağladığı gezide dernek üyeleri, Manisa’dan götürdükleri fidanları Çanakkale’ye dikti.

Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünde Şehzadeler Belediyesi’nin araç desteğiyle Çanakkale’ye fotoğraf gezisi düzenleyen Manisa Fotoğraf Derneği üyeleri, iki günlük gezi boyunca; Çanakkale kent yaşamını, Geyikli kasabasını, Deniz Müzesini, Çanakkale Yarımadasında Eceabat, Bigalı, Conkbayırı, Kanlısırt, 57. Alay şehitliğini ve şehitler Abidesini fotoğraflarına yansıttı. MAFOD Başkanı Nazmi Çaykara, "5 yıllık projelendirdiğimiz ‘Işığın İzinde Türkiye’ fotoğraf projemizin 2. yılında 34. durağımız tarihimizin dönüm noktası olan Çanakkale’yi ve bu unutulmaz günün coşkusunu fotoğraflarımıza yansıtmak istedik. Aklın, inancın ve vatan sevgisinin her bir köşede hissedildiği kutsal mekana ulaşmamızda araç desteği sunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MAFOD üyeleri, Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümü nedeniyle Çanakkale şehitleri için Manisa’dan götürdükleri fidanları şehitliklere dikerek aziz şehitlere saygılarını sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.