23 Mart 2017 Perşembe 14:43
Manisalı vatandaşlardan meslek kurslarına yoğun ilgi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle gerek meslek edinmek, gerekse kendini geliştirmek isteyenler vatandaşlar için açılan kurslar Manisalı vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan kurslar Manisalı vatandaşlara geniş bir yelpazede hizmet veriyor. İngilizce’den bilgisayarlı muhasebeye, diksiyondan neye kadar bir çok branşta eğitim imkânı sunan kurslar, Manisalı vatandaşlara adeta rehber oluyor. Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca da, Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Kurs Planlama Sorumlusu Kadir Çal eşliğinde derslikleri gezen Kanca, çalışmalar hakkında öğretmenlerden bilgi aldı, kursiyerlere başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.