14 Mart 2019 Perşembe 12:14
Manisalı sağlıkçı Ankara’dan iki ödülle döndü

Türk Tabipler Birliğinin Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu fotoğraf yarışmasında Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak çalışan İsmail Aybey’in ’Pekmez kaynatımı’ fotoğrafı büyük ödüle, ’tütünün çocukları’ fotoğrafı da başarı ödülüne layık görüldü. Aybey Ankara’da düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Her yıl sağlık çalışanlarına özel olarak Türk Tabipler Birliği tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasının 2018 yılı kazananları için ödül töreni yapıldı. Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde Sağlık Memuru olarak çalışan İsmail Aybey’in “Pekmez kaynatımı” adlı fotoğrafı en iyi fotoğraf seçilirken, “Tütünün çocukları” adlı fotoğrafı da başarı ödülü aldı. Ankara Çankaya Çağdaş Sanat Merkezinde düzenlenen törende, İsmail Aybey’e Ankara Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Vedat Bulut tarafından plaket takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.