02 Mayıs 2017 Salı 14:21
Manisalı maratoncu Almanya yarışı öncesi moral buldu

12. Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden Ahmet Bayram yine zirvede yer aldı. 21 kilometrelik zorlu parkurda yaş kategorisinde 1. olmayı başaran Bayram, önümüzdeki hafta Almanya’da yarışacağı Wıngs For Lıfe World Run öncesi moral depoladı.

Türkiye’nin en önemli spor organizasyonlarından biri olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu bu yıl 12. kez düzenlendi. 21 kilometrelik parkurda Manisa Büyükşehir Belediyespor adına başarılı atlet Ahmet Bayram mücadele etti. Yenikapı Miting Alanında başlayıp Eyüp-Feshane güzergahından dönülerek yine Yenikapı Miting alanında son bulan yarışta Ahmet Bayram farkını bir kez daha ortaya koydu. Yeşil-beyazlı sporcu çok sayıda atleti geride bırakarak yaş kategorisinde zirvede yer aldı. Yarış sonrası mutluluğunu paylaşan başarılı atlet Ahmet Bayram, “21 kilometrelik parkuru 1 saat 14 dakikada tamamlayarak yaş kategorisinde 1. olmayı başardım. Önümüzdeki hafta Almanya’da yarışacağım Wıngs For Lıfe World Run öncesi moral depoladım. İnşallah bu yarıştan da güzel sonuçlar elde edeceğim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.