14 Kasım 2021 Pazar 14:40
Manisalı hafızlar gelecek için 100 fidan dikti

Manisa İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimi gören öğrenciler, hafta sonunda Yuntdağı ağaçlandırma sahasında 100 fidan dikerek geleceğe nefes oldular.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında ağaçlandırma seferberliği kapsamında Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında, Manisa’daki Kur’an kurslarında hafızlık eğitimi gören öğrenciler, gençlik koordinatörlüğü ve TDV kadın kolları gönüllüleri, Yuntdağı bölgesindeki ağaçlandırma sahasında buluşarak tatil günlerinde 100 fidan dikti. Etkinliğe Manisalı kadınlar, gönüllüler ve çocuklar da katıldı.

Etkinliğe katılan gençler geleceğe nefes olacak bu etkinliğe katıldıkları için çok mutlu olduklarını böyle bir fırsatı kendilerine sundukları için iki kuruma da teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.