03 Nisan 2017 Pazartesi 18:08
Manisa’daki renk cümbüşü büyülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından kentin cadde, bulvar ve parklarına dikilen çiçekler baharın renklerini taşıyor. Rengarenk görünümleriyle muhteşem bir görüntü oluşturan mevsim çiçekleri Manisalılardan da tam not aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, kentin cadde, bulvar ve parklarını mevsim çiçekleri ile süsledi. Lale Meydanı, Atatürk Kent Parkı, Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı, Kuva-yi Milliye Anıtı gibi şehrin ana güzergahındaki birçok noktada peyzaj uygulaması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalılara baharın güzelliklerini yaşatıyor.

Yapılan peyzaj uygulamalarının Manisa’ya ayrı bir güzellik kattığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek,”İl genelinde sorumlu olduğumuz 1 milyon 938 bin 800 metrekare alanda peyzaj uygulamaları yaparak kentin güzelliğine güzellik katıyoruz. Bu anlamda şehrin dört bir yanına diktiğimiz lale, hercai, çuha ve canan çiçeklerini dekoratif taşlarla da süsleyerek estetik bir görüntü kazandırıyoruz. Rengarenk görüntüsüyle muhteşem görüntü oluşturan peyzaj uygulamalarımızın Manisalılar tarafından büyük beğeni toplaması bizleri sevindiriyor ”ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.