17 Mart 2017 Cuma 12:48
Manisa’daki hayvan barınakları sorunsuz işliyor

Manisa İl Hayvan Koruma Kurulu Vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe başkanlığında toplandı. Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da katıldı. Toplantıda sunum da gerçekleştiren Akbaş, Büyükşehir Belediyesinin barınaklar noktasında sürdürdüğü girişimleri aktardı.

Manisa İl Hayvan Koruma Kurulu, Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe’nin başkanlık ettiği toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı. Toplantıda sunum gerçekleştiren Akbaş, “Mevcut hayvan barınağımız sorunsuz işlemektedir ve modernizasyon çalışmalarını sürdürmekteyiz. Barınağımız için girişimde bulunduğumuz röntgen cihazının alımında sona gelindi. Akhisar ve diğer ilçelerde barınaklarla ilgili ilçe belediyeleri ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Gerekli yazıları ilgili kurumlara aktardık ve olumlu yanıtlarını bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.