05 Mart 2017 Pazar 16:02
Manisa’da Yeşilay Haftası doğa yürüyüşü

Yeşilay Manisa Şubesi tarafından Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Yeşilay Haftası dolayısıyla doğa yürüyüşü düzenlendi.

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesinde bulunan Kent Ormanı’nda Yeşilay Haftası nedeniyle gerçekleştirilen farkındalık yürüyüşüne, Yeşilay Manisa Şube Başkanı Berk Mersinli, Manisa Halk Sağlığı Müdürü Engin Yıldırım, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter, AK Parti Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener, Yeşilay dernek yöneticileri, AK Partili gençler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik kapsamında Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından adım sayar sayaçları dağıtılırken, karbonmonoksit ölçüm testi yapıldı. Daha sonra 1 kilometrelik yürüyüş düzenlendi. Yürüyüş sonrası açıklamalarda bulunan Yeşilay Manisa Şubesi Başkanı Berk Mersinli,“ Günümüzde bağımlılık terimi artık sigara, alkol, uyuşturucu gibi tüm zararlı maddeleri kapsamaktadır. Bunların zararları da aşikardır ve herkes tarafından bilinmektedir. En önemlisi tüm bu faktörlerden uzak durup hiç başlamamaktır. Başlandıysa bile bırakmak elimizde. Her yıl 1-7 Mart tarihlerini kapsayan Mart ayının ilk haftası Yeşilay Haftası olarak kutlanır. Gelin bu yıl Yeşilay Haftası bir başlangıç olsun. Bugünkü yürüyüşümüze katılan herkese teşekkür ediyor, hepimizin Yeşilay Haftasını kutluyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.