22 Mart 2017 Çarşamba 15:39
Manisa’da Türk Sanat Müziği rüzgarı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Aylin Eralp şefliğinde ‘Bahar Konseri’ verdi.

Bu yıl 477’nci kez düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin açılış etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Manisalılarla buluştu. Kültür Merkezi Lale salonunda gerçekleştirilen ‘Bahar Konseri’ne Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Daire Başkanları ve vatandaşlar katıldı. Şef Aylin Eralp’in eşliğinde sahne alan Türk Sanat Müziği korosu, performanslarıyla göz doldurdu. Konserde, ‘Kız Sen İstanbul’un Neresindensin’, ‘İndim Havuz Başına’, ‘Bir İlkbahar Sabahı’, ‘İkinci Bahar’, ‘İlk Uyanış’ gibi Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserleri seslendirildi. Koro ve solo performanslardan oluşan konser, sanatseverlerden büyük alkış aldı.

‘Bahar Konseri’nde daha sonra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Sanat Müziği Korosunu performanslarıdan ötürü tebrik ederek Şef Aylin Eralp’e çiçek takdim etti. Konserde söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Çok güzel bir geceyi bizlere yaşatan koromuza teşekkür ediyorum. Kültür Merkezi’mize bağlı olarak çalışan konservatuar ekibimizi çok daha iyi noktalara götüreceğimiz çalışmalarımızla sizlerin huzurunda olmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Ergün’ün konuşmasının ardından Türk Sanat Müziği Korosu’nun hazırladığı ‘Bahar Konseri’, hep bir ağızdan söylenen ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ şarkısıyla son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.