13 Mart 2017 Pazartesi 15:58
Manisa’da su taşkınlarına önlem

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklı Çeşmebaşı Mahallesi’nde yer alan dereyi vatandaşlardan gelen talep sonrasında temizleyerek, olası su taşkınlarının önüne geçti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlıklı ve güvenli dereler için çalışmalarını sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında Şehzadeler Sancaklı Çeşmebaşı Mahallesi’nde başlanan dere temizlik çalışması noktalandı. Islahsız yaş derede vatandaşlardan gelen talep sonrası harekete geçen MASKİ ekipleri, dereyi daha güvenli hale getirdi. Mahalle sakinleri yapılan çalışma sonrasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak, derelerin vatandaşların hayatını zorlaştırmaması için 17 ilçede sürdürdükleri temizlik çalışması kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklı Çeşmebaşı’ndaki dereyi de temizlediklerini söyledi. Daire Başkanı Kaynak, “İl genelinde gerçekleştirdiğimiz dere temizlik çalışmaları sonrasında vatandaşlarımızı büyük sıkıntılardan kurtardık, kurtarmaya da devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla olası su taşkınlarının önüne geçiyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini de kontrol altına alıyoruz. Manisalılar için hayata geçirdiğimiz projeler mahallelerde yıllardır yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırıyoruz. Çözüm odaklı çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.