31 Ekim 2019 Perşembe 15:31
Manisa’da pedallar kardeşlik için çevrilecek

Yunusemre Belediyesi, Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği işbirliğinde yürütülen proje kapsamında 1 Kasım Cuma günü pedallar kardeşliğe çevrilecek.

Yunusemre Belediyesi, gençleri spora teşvik etmek amacıyla etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Spor İşleri Müdürlüğü, Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği işbirliğinde yürütülen proje kapsamında mülteci çocuklar ve bisikletseverlerin katılacağı bisiklet sürme etkinliği düzenlenecek. 1 Kasım Cuma günü saat 14.00’te başlayacak etkinlik, Yunusemre Belediyesi bahçesinden başlayıp 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.