04 Ekim 2020 Pazar 14:57
Manisa’da minikler can dostları unutmadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla can dostlar için mama bağışında bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Hazırladıkları dövizlerle Hayvanları Koruma Günü’nü kutlayan minikler, “Doğadaki dostlarımızı koruyalım” mesajıyla yine kendi hazırladıkları mama toplama kutularına mama bıraktılar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çocuklara eğitimin yanı sıra vatan sevgisi, doğa sevgisi, hayvan sevgisi gibi konuları da aşıladıklarını ifade eden Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Serap Gücüyen, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde de hazırladıkları etkinliklerle çocuklara hayvan sevgisinin önemini pratikte de göstermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.