24 Mart 2017 Cuma 16:17
Manisa’da genç başkanlar güç birliği oluşturdu

Manisa’da özellikle gençlere yönelik kurulan sivil toplum kuruluşlarının genç başkanları bir araya gelerek, Manisa Gençlik Platformunu (MAGEP) oluşturdu.

Manisa’da faaliyet gösteren 21 sivil toplum kuruluşunun genç temsilcileri, Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında buluştu. Kahvaltıya sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök de katıldı. Genç başkanların görüş alışverişinde bulunduğu toplantıda, "Manisa Gençlik Platformu" kurulması kararlaştırıldı. Platformun dönem sözcülüğüne ise Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Orhan Güzel seçildi. Gençlere yönelik çalışmalar konusunda işbirliği ve dayanışmanın artmasını amaçladıklarını belirten genç sivil toplum kuruluşları başkanları, Manisa Gençlik Platformunun Manisa gençliğine faydalar getirmesini diledi.

Dönem sözcüsü Genç Memur-Sen İl Başkanı Orhan Güzel, "Her birimiz kendi branşlarında Manisa gençliğine hizmet eden STK’larız. Manisa gençliğine faydalı hizmetler yapabilmek adına ve birbirimize faaliyetlerimizde destek olabilmek için Manisa Gençlik Platformunu oluşturduk. Her ay bir STK’mızın ev sahipliğinde bu şekilde kahvaltılarla buluşacağız ve Manisa gençliği için istişarelerde bulunacağız" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ender Gök ise "Bugün genç STK’larımızın davetiyle Manisa genelinde 25 bin üyesi bulunan AK Parti Gençlik Kollarımızı temsilen gençlik STK’larımızın kahvaltısına katıldık. Toplantının sonunda Manisa Gençlik Platformunun kurulması kararı alındı. MAGEP’in Manisa gençliğimize faydalar getirmesini diliyorum. Manisa gençliği için yapılacak her türlü çalışmalarda STK’larımızın emrinde olduğumuzu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Manisa’da ilk kez sivil toplum kuruluşlarının gençlik yapılanmalarının bir araya gelerek oluşturduğu platformda, Anadolu Gençlik Derneği, Anadolu Öğrenci Gençlik Birliği, Avrupalı Gençlik Derneği, Genç Ege Gençlik ve Spor Kulübü, Genç Hizmet-iş, Genç İHH, Genç İlim Yayma, GENÇKON, Genç MİDDER, Genç MÜSİAD, Genç Memur-Sen, Genç TÜMSİAD, Lale İlim ve Kültür Gençlik Komisyonu, MAGİAD, MAK-GÖÇ Gençlik Komisyonu, Mostar Gençlik, MUDER, Şehzadeler Gençlik ve Spor Eğitim Derneği, Şehzadeler Kent Konseyi Gençlik Meclisi, TDED Gençlik Komisyonu, TÜGVA, Yunusemre Kent Konseyi Gençlik Meclisi yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.