25 Kasım 2019 Pazartesi 16:44
Manisa’da Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Toplantısı

Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı. Vali Deniz, devletin şefkatini ve sıcaklığını en ücra köşelere kadar ulaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyonu üyelerinin katılımı ile Valilik Brifing Salonunda yapılan toplantıda kurum yetkilileri tarafından yapılan sunumların ardından, evde sağlık ve bakım hizmetleri ile sosyal hizmetlerin işbirliği içerisinde yürütülmesi amacıyla yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

İl genelinde sahipsiz ve kimsesiz bir insanın kalmaması ve devlet şefkatinin hissettirilmesi adına çalıştıklarını belirten Vali Deniz, “Kimsesi olmayan vatandaşları yalnız bırakmayacağız. Sosyal devlet anlayışı ile başta sağlık olmak üzere ilimizin en ücra köşesine kadar hizmetlerimizi ulaştırmaya gayret edeceğiz. Böylesine önemli bir sosyal sorumluluğu hayata geçirmenin manevi hazzı da çok büyük. Hem komisyondaki yöneticilerimiz hem de sahadaki arkadaşlarımız güler yüzleri ve sevecen yaklaşımlarıyla görevlerini yerine getiriyorlar. Gerçekleştirdiğimiz toplantılarla da eksikliklerimizi belirleyip, daha iyi ne yapabiliriz konuşup yola devam etmeye çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.