15 Şubat 2018 Perşembe 12:31
Manisa’da berber ve kuaförler sandık başına gidiyor

Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adayı Adem Şahin, 18 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecekleri olağan genel kurula tüm üyeleri davet ederek, "Bu genel kurulda berber ve kuaför esnafı kazançlı çıkacaktır. Kim kazanırsa kazansın güzellikler içerisinde hizmet edecektir. Esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

Manisa’da berber ve kuaförler 4 yıl boyunca kendilerini yönetecek başkan ve yönetim kurulunu seçmek için sandık başına gidiyor. Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurulu, 18 Şubat 2018 Pazar günü saat 13.30’da Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda yapılacak. Yaklaşık 594 delegenin oy kullanacağı genel kurulda mevcut başkan Ali Bartu ile Adem Şahin yarışacak. Genel kurul öncesi açıklamalarda bulunan Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Adem Şahin, “İnşallah 18 Şubat’ta berber ve kuaför esnafımızın katılımıyla genel kurulunu gerçekleştireceğiz. Yasa gereği yapılması gereken olağan genel kurulumuzu icra edeceğiz. 594 civarında üyemiz oy kullanacak. Dileğimiz, temennimiz üyelerimizin genel kurula gelip odalarına sahip çıkmaları. Genel kurulda 2 aday olarak yarışacağız. Bu demokrasimizin gereğidir. Bu genel kurulda berber ve kuaför esnafı kazançlı çıkacaktır. Kim kazanırsa kazansın güzellikler içerisinde hizmet edecektir. Esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

“Üyelerimizin beklentisini karşılayacağız”

Mesleğe nasıl katkı sunabilecekleri noktasında ekibiyle ve üyelerle yaptığı görüşmeleri tamamladıklarını ifade eden Başkan Adayı Şahin, “Kişisel çalışmalarımızı bütünleştirerek fikirlerimizi ortaya koyduk. Bu çalışmalarımıza herkesin olumlu katkısı olduğu için birlikteliğimizi büyüttük. Ayrıca üye ziyaretlerimizde üyelerimiz bizleri samimi ve sıcak bir ortamda karşıladı. Meslektaşlarımızın çoğunluğu değişimden ve yenilikten yana taraf olduklarını beyan ettiler. Bizlere mesleğimizde olan ve hepimizin yaşadığı sorunları ilettiler ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Üyelerimizin genel beklentisi aktif bir oda yönetiminin oluşması ve yaşanan sorunlara çözüm bulabilmesi. Bizlerde göreve seçilmemiz dahilinde bütün sorunları bildiğimizi, çözümü de üyelerle görüş alışverişi sonucunda uygulayacağımızın sözünü verdik” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.