20 Mart 2018 Salı 13:09
Manisa’da BAL yarışı kızıştı

Grubu ilk sırada tamamlayan takımın direkt Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkacağı, 2. sırada tamamlayan takımın ise play-out maçı oynayacağı Manisa Süper Amatör Play-off grubunda heyecan giderek artıyor.

Süper Amatör Play-off 3. hafta maçlarında Urganlıspor’un Salihli Belediyespor’u 1-0, Manisa Donatımspor’un da Sarıgöl Belediyespor’u 2-1 sonuçla yenmesinin ardından, grupta zirve yarışı da büyük heyecana neden oluyor. 3. hafta maçları sonunda Salihli Belediyespor 6 puanla liderliğini sürdürürken, Urganlıspor ise puanını 5’e, Manisa Donatımspor ise 4’e yükseltirken, Sarıgöl Belediyespor ise 1 puanda kaldı.

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak olan takımın belirlenmesi için ise son 3 haftaya girildi. Grubun favori ekiplerinden Salihli Belediyespor, önümüzdeki hafta kendi sahasında Sarıgöl Belediyespor’u konuk ederken, daha sonra Donatımspor ve Urganlıspor’un konuğu olacak.

Son 3 hafta maç programı ise şu şekilde: 4. hafta: Urganlıspor - Donatımspor, Salihli Belediyespor - Sarıgöl Belediyespor, 5. hafta: Sarıgöl Belediyespor - Urganlıspor, Donatımspor - Salihli Belediyespor, 6. hafta: Sarıgöl Belediyespor - Donatımspor, Urganlıspor - Salihli Beleldiyespor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.