09 Şubat 2019 Cumartesi 14:50
Manisa’da 3 mahalleye ulaşım müjdesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gördes’e bağlı Boyalı, Tepe ve Yaka Mahalleleri ile Akhisar arasında toplu ulaşım hizmetini başlattı.

Toplu Ulaşımda Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalara aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Boyalı, Tepe ve Yaka Mahallelerinin talebini geri çevirmeyerek, mahalleler ile Akhisar arasında otobüs seferleri başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Üstün, Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Toplu Taşıma Şube Müdürü Mustafa Çetin, Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Mustafa Gün, MHP Gördes İlçe Başkanı Abdurrazik Yonat ve AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan ile birlikte mahalleye giderek toplu taşıma seferlerini başlattı. Vatandaşlarla bir araya gelerek mahallelere verilecek toplu taşıma hizmeti ile ilgili bilgiler aktaran Daire Başkanı Hüseyin Üstün, vatandaşlardan gelen talebin dikkate alınarak Boyalı, Tepe ve Yaka Mahalleleri ile Akhisar arasında toplu ulaşım hizmetinin başlatıldığını, önümüzdeki süreçte de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde ulaşım hizmetlerine en iyi şekilde devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.