02 Kasım 2020 Pazartesi 10:59
Manisa takımları tur için sahaya çıkacak

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tur mücadelesinde Manisa’nın 4 takımı 4. Tura yükselebilmek için 5 Kasım Perşembe günü sahaya çıkacak.

Üçüncü turda, tek maç eleme usulüne göre 5 Kasım Perşembe günü maçlarını oynayacak olan Manisa’nın 4 takımı 4. tura yükselebilmek için mücadele edecek. Manisa FK ve Akhisarspor maçlarını kendi evinde oynarken, Turgutluspor ve Somaspor deplasmanda bir üst tur için mücadele edecek.

5 Kasım Perşembe günü sahaya çıkacak olan Manisa takımlarının maçları şöyle: “Saat 13.00 Manisa FK- Gümüşhanespor (Mümin Özkasap Spor Tesisleri), 13.00 Sarıyer- Turgutluspor (Yusuf Ziya Öniş), 13.00 Kahramanmaraşspor-Somaspor (12 Şubat), 15.30 Akhisarspor- Etimesgut Belediyespor (Spor Toto Akhisar)”

Manisa’yı 3. Lig’de temsil eden Manisaspor ise Ziraat Türkiye Kupasının 1. Turunda Bergama Belediyespor’a deplasmanda 1-0 yenilerek kupaya ilk turda veda etmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.