29 Eylül 2022 Perşembe 16:15
Manisa itfaiyesi minik misafirlerini ağırladı

İtfaiye Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret eden minik öğrenciler, hem itfaiyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı hem de itfaiye üniforması giyerek su sıktı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri minik misafirlerini ağırladı. İtfaiye Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette minik öğrenciler itfaiye ekiplerinin kullandıkları araç ve gereçleri inceleyerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. İtfaiye üniforması da giyen minikler yangın kurgusu yapılmış bir ağaca su sıkarak tecrübe edindi.

Minik misafirleri ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Gürhan İnal, “25 Eylül - 1 Ekim İtfaiye Haftamızda itfaiyemize kreşlerimiz, anaokullarımız ve diğer okullarımız ziyaret etmekte. Burada çocuklarımıza küçük etkinlikler düzenleyerek eğitimler veriyoruz. Aynı zamanda miniklerimize de küçük hediyelerimiz oluyor. Yaklaşık olarak bu hafta 70 okul ziyaret etti bizi. Buradaki çocukların itfaiyeyi tanıması ve faaliyetlerini öğrenmesini amaçlıyoruz. Sadece yangın değil, insan ve hayvanları kurtarma görevlerimiz hakkında bilgiler veriyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.