18 Nisan 2018 Çarşamba 12:11
Manisa Gönüllüleri Taytanlı’nın çehresini değiştirdi

Manisa Gönüllüleri Topluluğu, Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Taytanlı İlhan İlkokulunda hafta sonu yaptığı çalışma ile okulun çehresini değiştirdi. Bankacı, fabrika işçisi, öğrenciler ve öğretim görevlilerinden oluşan topluluk üyeleri okulun dış cephesinde yaptıkları çizim ve boyamalarla okulu bambaşka bir görünüme kavuşturdu.

Yunusemre ilçesinde 1120 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Taytanlı İlkokulu’nda hafta sonu dış cephesinde çizim ve boyama çalışması yapan Manisa Gönüllüleri Topluluğu, okulu bambaşka bir görünüme kavuşturdu. Bankacı, fabrika işçisi, öğrenciler ve öğretim görevlilerinden oluşan topluluğun yaptığı çalışmaya Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi öğrencileri de destek verdi.

Hiçbir kuruşla bağlı değiller

Manisa Gönüllüleri Kurucusu ve Lideri Ali Kaynak, “Sosyal çevremden, Celal Bayar Üniversitesinden ve Ege Üniversitesinin desteğiyle projeyi yürütüyoruz. Hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı olmadan bu projeyi yürütüyoruz. Tamamen bireysel üstlendiğimiz bir sosyal sorumluluk projesi. Okul müdürümüzün ve idari amirlerin onayıyla çocuklarımızın daha hoş bir ortamda eğitim öğretim görmesi için çaba harcıyoruz. Yapılan çizim ve boyama çalışmalarına arkadaşlarımız da destek vererek ortaya güzel bir görüntü çıktı” dedi.

Yapılan etkinliğe Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim görevlisi Esma Tatar da katılırken okul müdürü Davut Işık okulun adeta çehresini değiştiren ve öğrencilerin daha güzel bir ortamda eğitim öğretim görmelerini sağlayacak olan çalışmadan dolayı Manisa Gönüllüleri Topluluğuna teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.