12 Temmuz 2018 Perşembe 16:48
Manisa Büyükşehir’in dev adamlarına Amerikalı oyun kurucu

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor, 25 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu Derrick Michael Marks’ı renklerine bağladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı dış transfer çalışmaları kapsamında kadrosunu Amerikalı oyun kurucu Derrick Michael Marks ile güçlendirdi. Son olarak Almanya Ligi takımlarından TSV CralisheimMerlins takımının formasını giyen Derrick Michael Marks bu takımda 16 maça çıktı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’la 1 yıllık sözleşme imzalayan Derrick Michael Marks, yeşil-beyazlı ekibin Ağustos ayında başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarında yer alacak.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Bora Çaylan bir süredir renklerine bağlamak istedikleri Derrick Michael Marks’ı takıma kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, “Derrick Michael Marks, teknik ekibimizin uzun süredir yakından takıp ettiği bir oyuncuydu. Gerekli görüşmeleri yaptık ve yaptığımız yazışmalarla resmi sözleşmeyi imzaladık. Amerikalı oyun kurucumuz Derrick Michael Marks bizim hedeflerimize önemli katkı sağlayacak bir isim. Bu transfer camiamıza hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.