15 Kasım 2022 Salı 17:26
Manisa Büyükşehir Belediyesinden vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, son zamanlarda bazı art niyetli kişi ya da kişilerin Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter ve yardımcılarının adını kullanarak, vatandaşları yardım adı altında dolandırmaya yönelik girişimlerde bulunulduğu, bu tür kişilere itibar edilmemesi uyarısı yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, dolandırıcıların yeni yöntemiyle ilgili önemli bir uyarıda bulundu. Son zamanlarda bazı art niyetli kişi ya da kişilerin Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter ve yardımcılarının adını kullanarak, yardım adı altında bir takım talepte bulundukları yönünde bilgilerin geldiğinin vurgulandığı açıklamada, “Manisa Büyükşehir Belediyemiz, yüz yüze ya da telefonla ve dahi buna benzer hiçbir şekilde ve ad altında vatandaşlarımızdan yardım talebinde bulunmamıştır ve bulunmayacaktır. Hemşehrilerimizin mağdur olmamaları açısından bu tür talepte bulunanlarla ilgili kolluk kuvvetlerine başvurmaları önemlidir. Sizlerden bu şekilde taleplerde bulunanlara itibar etmemeniz önemle rica olunur” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.