09 Nisan 2018 Pazartesi 12:14
Mahalle sakinleri istedi Yunusemre yapımına başladı

Yunusemre Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların talebini yerine getirerek mahalleye kültür ve taziye evi yapıyor.

Sosyal belediyecilik anlamında bir marka olan Yunusemre Belediyesi, hayata geçirdiği projeler ile vatandaşların taleplerini de yerine getiriyor. Kayapınar Mahallesi sakinlerinin en büyük isteklerinden biri olan kültür ve taziye evi için çalışmalarına başlayan Yunusemre Belediyesi, mahallede hummalı bir çalışma yürütüyor. Mahallede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnceleme gezisinde Başkan Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Fen İşleri Müdürü Fuat Balcı ile Park ve Bahçeler Müdürü Volkan Aydoğdu eşlik etti.

Projeyi kısa bir süre içerisinde tamamlamayı planladıklarını dile getiren Belediye Başkanı Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediye olarak birçok mahallemizde yaptığımız kültür ve taziye evi çalışmamızın bir yenisini Kayapınar Mahallemizde hayata geçiriyoruz. Proje tamamlandı, şu anda istinat duvarlarının yapımına başlandı. Ahşap olarak planlanan yapının zemin betonu atıldıktan sonra montaj çalışmalarına başlanılacak. Çalışmalar tamamlandığında Kayapınar Kültür ve Taziye Evi vatandaşlarımızın hizmetine girecek” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.