17 Mart 2017 Cuma 16:53
MAGİDER’den şehitler için hoşaf ikramı

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla Manisa İl Müftülüğü tarafından Hatuniye Camiinde mevlit programı düzenlenirken MAGİDER tarafından da vatandaşlara 2 bin kişilik üzüm hoşafı ikramında bulunuldu.

Manisa İl Müftülüğü, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve Şehitler Günü dolaysıyla Şehitleri Anma Programı düzenledi. Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Müftülüklerinin katkılarıyla Hatuniye Camiinde Cuma Namazı öncesi düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İmamlar tarafından Mevlidi Şerif okunurken, Çanakkale şehitleri ve bütün şehitler için dualar edildi. Ayrıca Cuma Namazında Çanakkale Zaferi’nin önemiyle ilgili vaaz verildi.

Düzenlenen etkinlikte Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) de vatandaşlara 2 bin kişilik hoşaf ikramında bulundu. Üzüm hoşafını Osmanlı kıyafeti giyen gençler dağıtırken, MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu, Çanakkale Zaferi’nin öneminin iyi bilinmesi gerektiğini belirterek, zaferin unutulmamasının ve gençlere anlatılmasını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.