06 Mart 2018 Salı 12:30
MAGİAD, İzmir’de e-ticaret zirvesi gerçekleştirdi

Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD), İzmir’de ‘hepsiburada.com’ online alışveriş sitesi işbirliğinde düzenlenen E-Ticaret zirvesinde girişimcileri buluşturdu.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD), İzmir Ticaret Borsası, Elektronik Ticaret İşletmeciler Derneği organizasyon partnerleri işbirliğinde İzmir Hilton Otel’de hepsiburada.com e-ticaret zirvesi gerçekleştirildi.

Geniş bir katılımla düzenlenen e-ticaret zirvesine çok sayıda sektör temsilcisi ve e-ticarete adım atmak isteyen girişimci katıldı.

Zirvenin açılışında konuşan İzmir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Dr. Erçin Güdücü, elektronik ticaretin tüm dünyada önemli yol katettiğini belirterek Türkiye’de potansiyel pazarların olduğu bir piyasanın bulunduğunu dile getirdi.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu da esnaflığın köken olarak 12. yüzyıldan geldiğini belirterek, Ahilik’ten alınan terbiyeyle dürüstlük temelinde üretimin önemine dikkat çekti. Dünyanın ve Türkiye’nin büyük bir hızla değiştiğini anlatan Mutlu, "Gelişimleri takip ediyoruz. Alışverişin formatı, şekli değişiyor. Bazı uygulamalar rafa kalkıyor. Bu sektörde geniş ağlara hitap edebilmek önemli. Gönül birliği önemli. KOBİ’ler olarak işbirliğine ihtiyaç var. Arzda e-ticarete yönelik değişiklik var. Bu gelişmeleri iyi takip etmeli, isteklere göre mal ve hizmet sunmalıyız. Yaklaşık 70 meslek odası ile birlikte işbirliğine hazırız. Siz de kazanın biz de kazanalım. Karşılıklı kazanç prensibini önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

MAGİAD, Ege Bölgesindeki girişimcilerle buluştu

MAGİAD Başkanı Ömer Geriter yaptığı açıklamada, “MAGİAD olarak e-ticaretin gelişmesi ve geliştirilmesi adına ortaya çıkan sorunlara çözüm bulmak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürdürülüyor. E-ticaret tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de ciddi derecede bir yol aldı ve insanların artık vazgeçilmezi haline geldi. İnternet kullanımının her geçen gün artarak gittiği bu süreçte iş dünyasında da girişimciler için bulunmaz bir velinimettir. Bugün burada Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitelerinden birisi olan hepsiburada.com ailesi ile birlikte Ege Bölgesi’ndeki girişimcilerle bir araya geldik. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.